Rajd Zimowy: 21-22 luty 2015
Projekty, sesja, śnieg, miasto… Najbliższe kilka tygodni pewnie dla niejednego z Was zapowiada się dość szaro. Ale mamy dla Was dobrą informację – jest powód, żeby przetrwać te smutne dni! Już za trzy tygodnie rusza, jak co roku…
Rajd Zimowy 2015
Tematem rajdu jest Japonia – ale trochę inaczej niż zwykle. Po pierwsze, będziecie mieli okazję zobaczyć przedpremierowy pokaz slajdowiska Marty Stachuskiej i Oli Ginter z ich wakacyjnej podróży po tym kraju i dowiedzieć się, czy da się tam przetrwać nie tracąc fortuny.
Co więcej, będziecie mogli wziąć udział w warsztatach w trzech dziedzinach:
- sushi, czyli jak zrobić swój własny ryż w wodoroście
- origami, czyli jak złożyć pikachu z kawałka papieru
- walki Samurajów, czyli jak machać kataną, żeby wyglądało to profesjonalnie
Każdy ma możliwość wybrania dwóch z trzech warsztatów. Na warsztaty zapisujcie się w mailu zgłoszeniowym na rajd.
1) Gdzie?
Metą rajdu jest Szkolne Schronisko Młodzieżowe w Stryszawie
2) Kiedy?
21/22 lutego 2015
3) Którędy?
Trasa 1: Pewel Wielka -> Lasek -> Solnisko -> Stryszawa
Trasa 2: Koszarawa Cicha -> Jałowiec -> Stryszawa
4) Koszty
Studenci 37zł/ Nie-studenci 42zł
przy płatności przelewem na konto SKPG do godz. 23.59 w środę 18.02.2015
Dane do przelewu:
Stowarzyszenie SKPG Harnasie
58154011282062915781540001 (Bank Ochrony Środowiska S.A.)
ul. Zwycięstwa 1,
44-100 Gliwice
(tytuł przelewu: „imię i nazwisko – Rajd Zimowy 2015”)
Jeśli nie zdążyłeś/łaś zdecydować się lub zapłacić do środy, wyślij nam zgłoszenie i weź gotówkę na rajd:
Studenci 42 zł/ Nie-studenci 47 zł
Cena obejmuje: nocleg w warunkach turystycznych, ciepły posiłek w sobotę na mecie oraz opiekę przewodnicką. NIE obejmuje natomiast kosztów dojazdu oraz ubezpieczenia.
5) Zapisy
rajdy@skpg.gliwice.pl
W treści maila podaj:
- imię i nazwisko,
- którą trasę wybierasz,
- dwa z trzech warsztatów, w których chcesz wziąć udział,
- numer telefonu,
- czy jesteś studentem,
- potwierdzenie przelewu.
Więcej na https://www.facebook.com/events/rajd_zimowy_2015
You must be logged in to post a comment.